×

 

Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih vam omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

Prikaži podrobnosti

SKUPINSKI NAKUP KLIMATSKIH NAPRAV JE ZAKLJUČEN!

Več kot 6000 potrošnikom smo omogočili ugoden nakup na testu ZPS dobro ocenjenih klimatskih naprav.

Vsem sodelujočim se zahvaljujemo. Za vse potrošnike pa že pripravljamo nov skupinski nakup. Česa? To razkrijemo kmalu.

SODELUJOČIH

Alternate Text

E-obvestilnik

Želite prejeti obvestilo ob začetku naslednjega skupinskega nakupa Zveze potrošnikov Slovenije?
Vpišite svoj e-naslov na seznam e-obvestil in pravočasno vas bomo obvestili.

Več

Test klimatskih naprav

Če se odločate za samostojni nakup klimatskih naprav, preverite kako učinkovite so stenske klimatske naprave z ločenima zunanjo in notranjo enoto z močjo 2,5 in 3,5 kW. V preglednici objavljamo rezultate klimatskih naprav, ki so se na neodvisnem primerjalnem testu najbolje obnesle in jih je mogoče kupiti tudi pri nas. Razlike pri učinkovitosti hlajenja med najbolje ocenjenimi niso velike, a najboljše naprave so za polovico bolj učinkovite od povprečja in tudi do 80 odstotkov učinkovitejše od najslabših.

Več

e-brošura: Klimatske naprave - kaj je dobro vedeti?

Razmišljate o nakupu kakovostne klimatske naprave? Na enem mestu smo zbrali najpomembnejše informacije, ki vas bodo vodile do pravilne nakupne odločitve. Izpolnite obrazec in prenesite brošuro Klimatske naprave - kaj je dobro vedeti?

Več

Trajnostna energija

Uporaba sodobnih tehnologij in ukrepov, ki izkoriščajo obnovljive vire energije, je ključna za prehod v trajnostno in nizkoogljično družbo. Pri doseganju energetskih in okoljskih ciljev pomembno vlogo igramo tudi potrošniki – z učinkovito rabo energije v gospodinjstvih in uporabo naprav za izkoriščanje obnovljivih virov.

Več

O projektu CLEAR 2.0

Zveza potrošnikov Slovenije in njen inštitut MIPOR sta partnerja pri evropskem projektu CLEAR 2.0, katerega cilj je gospodinjstvom omogočiti čim bolj preprost prehod na uporabo obnovljivih virov, s čim manj administrativnimi ovirami na poti do samooskrbe. Gre za nadaljevanje uspešnega projekta, ki je med letoma 2014 in 2017 spodbudil za več kot 196 milijonov evrov naložb v trajnostno energijo.

Več