ClearX Logo

Ste že registrirani? Prijavite se tukaj

PRIDRUŽITE SE 4053

potrošnikom, ki že sodelujejo.​

Podatki, označeni z *, so obvezni za uspešno registracijo in jih potrebujemo za namene obveščanja in nudenja pomoči v postopku skupinskega nakupa, za zagotavljanje informacij, ki so potrebne za dejansko izvedbo skupinskega nakupa, ter za preverjanje zadovoljstva udeležencev skupinskega nakupa. Podatke bomo hranili še 5 let po zaključku projekta CLEAR-X (pogodba o financiranju projekta CLEAR-X: Evropska komisija, CINEA, št. pogodbe 101033682).​

Če boste označili, da dovolite obdelavo vaših podatkov tudi za namene obveščanja – vabil in obvestil o novicah in ponudbah ZPS, jih bomo v ta namen hranili do preklica.

Dovoljenje za obdelavo navedenih podatkov velja do preklica, ki ga lahko kadar koli sporočite na e-naslov zps@zps.si ali na naslov Zveza potrošnikov Slovenije, Tržaška 2, 1000 Ljubljana. Zahtevate lahko dostop do svojih osebnih podatkov, popravo ali izbris ali omejitev obdelave. Imate pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Vprašanja ali pripombe naslovite na zps@zps.si. Če boste menili, da je prišlo do kršitve zakonodaje, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

POZOR!

Po oddani prijavi vas za dokončanje vaše prijave v skupinski nakup vas čaka le še en korak.

Nujno preverite prejeto elektronsko pošto in s klikom na povezavo v našem e-sporočilu potrdite vašo prijavo.