×

 

Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih vam omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

Prikaži podrobnosti

SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA POTROŠNIKOV

v skupinskem nakupu kaminskih peči na pelete, kampanji Zveze potrošnikov Slovenije

Ti splošni pogoji veljajo za potrošnike, ki s spletno prijavo potrdijo sodelovanje v skupinskem nakupu kaminskih peči na pelete (v nadaljevanju: »skupinski nakup«). Predlagamo, da pogoje preberete natančno in v celoti.

Prijava in sodelovanje v skupinskem nakupu naj bosta premišljena, odgovorna in v skladu s cilji, ki jih zasleduje skupinski nakup.


NAMEN KAMPANJE

Namen kampanje skupinskega nakupa je potrošnikom omogočiti nakup kakovostne in učinkovite kaminske peči na pelete po ugodni ceni, zato bomo v ponudbo za skupinski nakup uvrstili le tiste naprave, ki so na mednarodnem neodvisnem primerjalnem testu potrošniških organizacij prejele oceno »dobro« ali »zelo dobro«.


SODELOVANJE/PRIJAVA V SKUPINSKI NAKUP

Sodelovanje je omogočeno vsem potrošnikom, ki želijo v okviru skupinskega nakupa opraviti nakup naprave. Skupinskemu nakupu se lahko s prijavo pridružijo vsi potrošniki, tudi tisti, ki niso člani Zveze potrošnikov Slovenije.

Prijava za sodelovanje v skupinskem nakupu se odda na spletnem naslovu www.SKUPINSKInakupZPS.si. Prijava v skupinski nakup je brezplačna in nezavezujoča. S prijavo se potrošnik prijavi k sodelovanju v skupinskem nakupu (v nadaljevanju: registriran uporabnik). S tem si zagotovi obveščanje o poteku in ponudbi skupinskega nakupa, ki vključuje modele kaminskih peči na pelete, njihovo ceno in tehnične lastnosti. Prijava za sodelovanje v skupinskem nakupu je pogoj za prejem ponudbe in za pridobitev pravice do nakupa pri ponudniku po pogojih, doseženih v okviru skupinskega nakupa, ki bodo predstavljeni v ponudbi. Pozorno je treba prebrati Splošne pogoje sodelovanja in Obvestilo o varstvu in obdelavi osebnih podatkov, ki je sestavni del teh Splošnih pogojev.

S prijavo sprejemate določila teh Splošnih pogojev sodelovanja in potrjujete seznanjenost z Obvestilom o varstvu in obdelavi osebnih podatkov v skupinskem nakupu kaminskih peči na pelete.

Prijava in sodelovanje v skupinskem nakupu registriranega uporabnika ne zavezujeta k nakupu kaminske peči na pelete. Pomembno je, da navedete pravilne osebne podatke in čim bolj popolne informacije. Preden se registriran uporabnik odloči za nakup kaminske peči na pelete, priporočamo, da preveri, ali je izbrani izdelek primeren za njegove potrebe.


IZBIRA IN NAKUP KAMINSKIH PEČI NA PELETE

V okviru kampanje za skupinski nakup kaminskih peči na pelete je Zveza potrošnikov Slovenije k sodelovanju povabila zainteresirane ponudnike tistih kaminskih peči na pelete, ki so na mednarodnem neodvisnem primerjalnem testu potrošniških organizacij prejele ocene dobro in zelo dobro.

V okviru skupinskega nakupa bomo izbrali ponudnika, ki bo ponudil za potrošnika cenovno ugoden nakup kakovostnih in učinkovitih kaminskih peči na pelete. Registriran uporabnik bo v elektronskem sporočilu s ponudbo skupinskega nakupa (različni modeli kaminskih peči na pelete, cena, prodajni pogoji) prejel tudi vse informacije in morda tudi enoznačno identifikacijo, ki mu bo omogočala uveljavljanje pravice do nakupa naprave po pogojih skupinskega nakupa pri izbranem ponudniku v primeru spletnega nakupa.

Registriran uporabnik, ki bo želel sprejeti ponudbo za nakup kaminskih peči na pelete, bo to potrdil v skladu z navodili, ki jih bo prejel po elektronski pošti skupaj s predstavljeno ponudbo skupinskega nakupa, nato pa opravil nakup neposredno pri ponudniku.


OMEJITVE IN ZALOGE

V okviru skupinskega nakupa bo zagotovljena omejena količina kaminskih peči na pelete, ki jih bodo lahko registrirani uporabniki kupili po pogojih skupinskega nakupa pri ponudniku. Nakup bo mogoče opraviti od trenutka, ko bodo registrirani uporabniki prejeli ponudbo skupinskega nakupa – predvidoma v začetku septembra 2019.

Organizator kampanje skupinskega nakupa si pridržuje pravico, da glede na razpoložljive zaloge predčasno zaključi možnost nakupa posamezne naprave ali skupinskega nakupa v celoti. Prav tako si organizator kampanje skupinskega nakupa pridržuje pravico, da v sodelovanju z izbranim ponudnikom zagotovi dodatne količine naprav po za potrošnika enakih pogojih skupinskega nakupa.


POSTOPEK, POTEK in ČASOVNICA

  1. Od 5. avgusta 2019: začetek zbiranja spletnih prijav za sodelovanje v skupinskem nakupu.
  2. Začetek septembra 2019: prejem elektronske pošte z informacijo o ponudbi skupinskega nakupa in navodili za izvedbo nakupa.
  3. Do 15. oktobra 2019: ob odločitvi za nakup kaminske peči na pelete po pogojih skupinskega nakupa registriran uporabnik opravi nakup pri ponudniku. S tem datumom se skupinski nakup zaključi in nakup po pogojih skupinskega nakupa ni več mogoč.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Pogodba za nakup kaminskih peči na pelete v okviru skupinskega nakupa se sklepa med potrošnikom in prodajalcem, ki sodeluje v kampanji skupinskega nakupa. Zveza potrošnikov Slovenije ni pogodbena stranka, zato ne nosi nobene odgovornosti iz naslova sklenjene pogodbe med kupcem in prodajalcem.


OPOZORILO

ZPS si pridržuje pravico, da prijavo potrošnika – registriranega uporabnika zavrne ali prepreči nadaljevanje sodelovanja v primeru, ko se ugotovi, da storitev ni uporabljena odgovorno ali v skladu s cilji, ki jih zasleduje skupinski nakup, ali pa so posredovani podatki napačni ali zavajajoči. Izognite se dejanjem, ki lahko škodijo ugledu Zveze potrošnikov Slovenije ali tretjih strank.

Vsa vsebina, ki se natisne ali prenese s strani skupinskega nakupa www.SKUPINSKInakupZPS.si, je namenjena samo za osebno uporabo. Prepovedana je uporaba spletne strani (in njene vsebine) na način, ki bi lahko škodoval dobremu imenu in ugledu Zveze potrošnikov Slovenije. Prav tako je prepovedana uporaba spletne strani (in njene vsebine) z namenom doseganja koristi tretjih oseb.

Zveza potrošnikov Slovenije ni odgovorna za situacijo, v kateri potrošnik npr. zaradi tehničnih težav ali višje sile ne izkoristi ponudbe skupinskega nakupa.


O ORGANIZATORJU KAMPANJE ZA SKUPINSKI NAKUP

Kampanjo za skupinski nakup kaminskih peči na pelete organizira Zveza potrošnikov Slovenije, Frankopanska 5, 1000 Ljubljana, e-naslov: zps@zps.si.

Za pomoč pri prijavi ali dodatne informacije o skupinskem nakupu nas pokličite na telefonsko številko 01 432 12 97 (vsak delavnik med 8. in 17. uro) ali nam pišite na e-naslov: kaminske@skupinskinakupzps.si


Ljubljana, 3. avgust 2019