ClearX Logo

SKUPINSKI NAKUP SUŠILNIH STROJEV S TOPLOTNO ČRPALKO JE ZAKLJUČEN!

Hvala za izjemen odziv na ponudbo, ki smo jo dosegli za vas.

Interes in število prodanih aparatov sta ponovno krepko presegla naša pričakovanja in pričakovanja obeh ponudnikov, ki sta sodelovala z nami v skupinskem nakupu.

A za vas že letos decembra načrtujemo nov skupinski nakup.

Katere naprave bodo na voljo, še ne bomo razkrili, za zdaj le namig: ne bodo sušilni stroji s toplotno črpalko.

Če želite biti pravočasno obveščeni, se na www.zps.si prijavite na brezplačne e-novice.

Pomembne informacije o skupinskem nakupu

Pomembne informacije o skupinskem nakupu

Imate vprašanje o skupinskem nakupu sušilnih strojev s toplotno črpalko? Vas zanima, kako bo potekala izvedba in kdaj boste lahko opravili nakup?

Za vas smo zbrali nekaj ključnih informacij.

VEČ
info-image

Rezultati neodvisnega primerjalnega testiranja sušilnih strojev s toplotno črpalko

Razmišljate o nakupu sušilnega stroja? Bi radi izvedeli, v čem se razlikujejo modeli in kaj ponujajo dražji modeli?

Preverite rezultate najnovejšega neodvisnega primerjalnega testa potrošniških organizacij. V okviru projekta CLEAR-X je potrošnikom dostop do rezultatov testa omogočen – brezplačno!

VEČ

Zakaj se splača kupiti sušilni stroj s toplotno črpalko?

REGISTRACIJA

REGISTRACIJA

Čim prej oddajte brezplačno prijavo za sodelovanje v skupinskem nakupu. Prejeli boste nezavezujočo ponudbo skupinskega nakupa.

PONUDBA

PONUDBA

V drugi polovici oktobra boste po e-pošti prejeli ponudbo skupinskega nakupa. Takrat se boste odločili, ali boste napravo kupili ali ne.

NAKUP

NAKUP

Najpozneje do 30. 11. 2022 lahko opravite nakup neposredno pri ponudniku. Odločitev bo vaša. Zaloge so omejene, zato ne odlašajte.

Clear X logo

CLEAR-X: partner potrošnikom pri zelenem prehodu in pri prihrankih na računih za energijo

Cilj projekta CLEAR-X je potrošnikom po vsej Evropi olajšati prehod na obnovljive vire energije in energijsko učinkovite nizkoogljične tehnologije ter jim pomagati znižati račun za energijo.

Namen projekta je pomagati potrošnikom pri vlaganju v obnovljive vire v gospodinjstvih in v ukrepe za energijsko učinkovitost po dostopni ceni. S skupinskimi nakupi, ki bodo izvedeni v okviru projekta, jim bomo omogočili nakup zanesljivih in na neodvisnih primerjalnih testih dobro ocenjenih naprav ter dostop do zaupanja vrednih informacij in nasvetov skozi celoten skupinski nakup. Posledično bodo lahko preprosto sprejeli nizkoogljične tehnologije, kar bo povečalo njihove prihranke energije in zmanjšalo stroške zanjo.

VEČ O PARTNERJIH IN PROJEKTU CLEAR-X

Partnerji projekta