×

 

Spletna stran uporablja piškotke, s pomočjo katerih vam omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo.

Prikaži podrobnosti

SKUPINSKI NAKUP KLIMATSKIH NAPRAV

Zdaj je prava priložnost za ugoden nakup na testu ZPS dobro ocenjenih klimatskih naprav. Pridružite se ZPS pri prvem skupinskem nakupu klimatskih naprav. Za prejem nezavezujoče ponudbe oddajte prijavo za sodelovanje zdaj.


Test klimatskih naprav

Preverili smo, kako učinkovite so stenske klimatske naprave z ločenima zunanjo in notranjo enoto z močjo 2,5 in 3,5 kW. V preglednici objavljamo rezultate klimatskih naprav, ki so se na neodvisnem primerjalnem testu najbolje obnesle in jih je mogoče kupiti tudi pri nas. Razlike pri učinkovitosti hlajenja med najbolje ocenjenimi niso velike, a najboljše naprave so za polovico bolj učinkovite od povprečja in tudi do 80 odstotkov učinkovitejše od najslabših.

Več

e-brošura: Klimatske naprave - kaj je dobro vedeti?

Razmišljate o nakupu kakovostne klimatske naprave? Na enem mestu smo zbrali najpomembnejše informacije, ki vas bodo vodile do pravilne nakupne odločitve. Izpolnite obrazec in prenesite brošuro Klimatske naprave - kaj je dobro vedeti?

Več

Pogosta vprašanja o skupinskem nakupu

Preverite najpogostejša vprašanja o skupinskem nakupu klimatskih naprav. Če med njimi ne najdete odgovora na vaše vprašanje, nam pišite e-pošto na klima@SKUPINSKInakupZPS.si

Informacije in pomoč pri prijavi tudi na telefonski številki: 01/432-12-97 (vsak delavnik med 8. in 20. uro).

Več

Trajnostna energija

Uporaba sodobnih tehnologij in ukrepov, ki izkoriščajo obnovljive vire energije, je ključna za prehod v trajnostno in nizkoogljično družbo. Pri doseganju energetskih in okoljskih ciljev pomembno vlogo igramo tudi potrošniki – z učinkovito rabo energije v gospodinjstvih in uporabo naprav za izkoriščanje obnovljivih virov.

Več

O projektu CLEAR 2.0

Zveza potrošnikov Slovenije in njen inštitut MIPOR sta partnerja pri evropskem projektu CLEAR 2.0, katerega cilj je gospodinjstvom omogočiti čim bolj preprost prehod na uporabo obnovljivih virov, s čim manj administrativnimi ovirami na poti do samooskrbe. Gre za nadaljevanje uspešnega projekta, ki je med letoma 2014 in 2017 spodbudil za več kot 196 milijonov evrov naložb v trajnostno energijo.

Več

Kako lahko sodelujete v skupinskem
nakupu klimatskih naprav?

Registracija

Do 19.2.2019 oddajte brezplačno prijavo za sodelovanje v skupinskem nakupu. Prejeli boste nezavezujočo ponudbo skupinskega nakupa.

Ponudba

V drugi polovici februarja boste po e-pošti prejeli ponudbo skupinskega nakupa. Takrat se boste odločili, ali boste napravo kupili ali ne.

Nakup

Najpozneje do 21.4.2019 lahko opravite nakup neposredno pri ponudniku. Izbirali boste med različnimi modeli, zaloge so omejene!